Grup Seven, especialistes en seguretat privada per a empreses, institucions, grans esdeveniments

13/04/2021
A Grup Seven portem més d’una dècada treballant al servei de la ciutadania de Lleida esdevenint, a hores d’ara, un dels principals referents pel que fa a la prestació de serveis de vigilància i auxiliars en diferents àmbits d’actuació com els grans esdeveniments esportius, culturals, festes majors…, institucions, empreses i assessorament en seguretat.

A Grup Seven oferim una resposta integral, professional i personalitzada a totes les necessitats que la seva empresa pugui tenir relacionades amb la seguretat privada, vigilància de béns mobles i immobles, control d’accessos, esdeveniments, etc. Per complementar la nostra tasca comptem amb la col·laboració d’empreses  especialitzades en la instal·lació de sistemes de vídeo vigilància, servei d’alarmes, tecnologia de control d’accessos, prevenció d’incendis, etc.

Durant molts anys, Grup Seven ha estat el gran referent a Lleida en la prestació de serveis de seguretat per a empreses dedicades a l’oci nocturn, un fet que ens omple d’orgull, ja que durant tot aquest temps hem contribuït, d’una manera significativa, a garantir la seguretat dels lleidatans i lleidatanes durant les seves hores d’esbarjo. En aquest sentit, agrair sincerament la confiança dipositada en nosaltres per part dels empresaris/es i treballadors/es del sector. Tanmateix, al si de la nostra empresa en aquests darrers anys hem donat un gir a la nostra activitat centrant el nostre àmbit d’actuació en la prestació de serveis a empreses, polígons industrials, institucions, així com a la cobertura de grans esdeveniments públics i formació en seguretat.

En aquest moments, Grup Seven compta amb un equip de treball que passa dels 150 professionals, de diferents perfils, amb l’objectiu d’oferir una màxima cobertura en la prestació del seus serveis amb vigilants de seguretat (espais interiors i exteriors, serveis de ronda…), escortes; així com, diferents serveix auxiliars, que aporten un gran valor afegit a les empreses com control d’accessos, recepció, compliment de protocols Covid-19, etc.

Un dels trets diferencials de Grup Seven el trobem en la composició de la seva plantilla de treballadors i treballadores. Posem especial èmfasi i rigor en el seu procés de selecció, formació, experiència i assignació a cada empresa o servei desenvolupat. Fruit d’aquest esforç, Grup Seven compta amb professionals altament qualificats, compromesos amb el projecte i en continu accés a la formació.

Cal destacar l’aposta realitzada per Grup Seven per ajudar a l’ocupació inclusiva. Des de fa uns anys, treballem de manera col·laborativa amb organitzacions sense afany de lucre com ASPID, dedicada, entre altres funcions, a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o vulnerabilitat social essent la seva incorporació  al món laboral un dels seus objectius.

Grup Seven és una empresa en contínua evolució i tenim la voluntat i la capacitat d’adaptar-nos a les últimes tecnologies, tendències relacionals i tàctiques de comunicació aplicades al sector. En aquests darrers mesos, el conjunt de professionals de Grup Seven s’ha significat especialment per la seva col·laboració i treball en centres sanitaris i empreses pel control i prevenció de la Covid-19 (control d’accessos d’acord protocols Covid-19, pressa de temperatures, etc.).